Over bedrijfsuitje Den Helder

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Den Helder er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Den Helder kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Den Helder.

Wij verzorgen ook personeelsuitjes in:

Den Burg
Hoorn
Alkmaar
Haarlem
Amsterdam

Ook voor bedrijfsuitjes in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Bedrijfsuitje op maat in Den Helder

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een uitstap reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitje voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitstap 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig.
Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.